Официално! Миглена Каканашева е черешката на тортата във „Вип Брадър“! Прибира космически хонорар за сеира:

miglena-kakanasheva-15

Новият сезон на „Вип Брадър“ започва на 11 септември, а вече е ясно и кой ще е най- атрактивният съквартирант в къщата. Без съмнение това ще е дизайнерката Миглена Каканашева.

След дълги и изтощителни преговори с продуцентите, които продължиха месеци наред, тя е подписала договор за участие в шоуто. А преди дни е заснела и визитката си.

Тя се превърна в най- ухажвания от продуцентите кандидат- съквартирант след култовата й излагация в „Черешката на тортата“. Пробиването на щраусови яйца с флекс и бормашина стана тотален хит. А изцепките на Меги след това – все по- фрапантни.

Затова, продуцентите преглътнаха всичките й капризи, условия и прищевки, само и само да я вкарат в къщата. А със сигурност са й броили и космически хонорар. Каканашева им беше поискала 150 бона, които вероятно е получила, след като е подписала договора с шоуто.

miglena-kakanasheva-11

Тя има сериозен опит в риалити форматите, тъй като е участвала в „Къртицата“. Там мургавелката  въртя любов с рапъра 100 кила, но след излизането им от къщата, се оказа, че всичко било само за пред камерите.

Във „Вип Брадър“ този сезон основната тема ще е любовта и е много интересно как точно Мегз ще се впише в нея. Обществена тайна е кой е мъжът до нея. Но дали дизайнерката най- после ще признае за връзката им, предстои да видим.

Миглена Каканашева е известна с острия си език и лют характер. Но тя далеч няма да е единствената дама в къщата, която притежава тези характеристики.

Гост- звезда в шоуто ще бъде огнената Емануела, която миналата година изнесе цялото шоу на гърба си заедно с Миглена Ангелова. Фолк певицата няма да се състезава за победата, нито ще участва в номинациите. Тя ще остане 3 седмици в къщата и ще се ползва със специален статут. А дали в къщата няма да цъфне някой от бившите й любовници, ще научим след месец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *