Обрат! Джулиана Гани сипа с големия черпак на шеф Петров! Ето как силиконката засрами вип- овете:

djuliana-gani-shef-1

Силиконовата гърла Джулиана Гани се осмели да направи нещо, което никой от вип- съквартирантите й не дръзва дори да си помисли – опълчи се на диктатора в къщата шеф Петров.

Блондинката попадна в епицентъра на жестокия скандал между Антон Стефанов и шеф Петров. Тя приемаше и двамата като приятели, но кулинарният гуру я принуди да избере страна. Петров я атакува брутално и й наговори отвратителни неща, за да я отцепи от лагера на врага му. Но вместо да я накара да прекъсне приятелството си с журналиста, Джулиана Гани отсвири шефа.

Петров очевидно подцени силиконовата миска и се опита по най- тъпия начин да я убеди да мине на негова страна – защото се излагала пред зрителите, че дружи с презрения от него Антон Стефанов. Тя се опита да му обясни, че не иска да дели хората. Но самозабравилият се готвач продължи да е навиква и я заплаши, че няма да й говори.

За капак, шеф Петров я навика жестоко заради един домат, който тя се опита да открадне изпод взоркия му поглед и да го занесе на Антон Стефанов. Това преля чашата за миската и тя се отказа от завъртените гозби на кулинарния гуру, за да се присъедини към гладната стачка на журналиста.

djuliana-gani-anton-1

Плеймейтката е жадна да докаже на публиката, че освен силикон, има и други достойнства – да покаже характер и мисъл. Затова, вместо тихомълком да зареже проблемната си дружба с журналиста и да се скатава под ъглите, както правят другите, тя влезе направо в окото на бурята.

Джулиана категорично зае страната на Антон Стефанов, който се отлъчи от останалите съквартиранти заради конфликта си с Петров. Към тях се присъедини и Сашка Васева, която също видя шанс да се изяви и да се отличи от останалите. Тримата доброволно заеха ролята на аутсайдери и се опълчиха на кулинарния диктатор в къщата.

Повечето съквартиранти пък явно нямат намерение да си хабят нервите със скандали и се опитват да сдобрят готвача и журналиста. Но, уви! От сутрин до вечер се чуват само крясъците на Петров и Антон Стефанов. Журналистът настоява да получи извинение за грозните думи, които шефът му отправи. Но Петров твърдо заяви, че няма да се извини.

И така, войната вече е обявена и съквартирантите ще трябва да изберат страна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *