Митака от „София ден и нощ“ прелъсти доведената дъщеря на Бойко Борисов

mitaka-1

Кристиян Кирилов, който играе Митака в „София ден и нощ“, заби една от най- богатите наследници у нас. Фитнес инструкторът беше спряган за гадже на фолк звездата Анелия.

Кирилов обаче е направил още по- голям удар – свалил е Веселина Бориславова, дъщерята на бизнесдамата Цветелина Бориславова. Както е известно, милиардерката дълги години живя заедно с премиера Бойко Борисов, а Веселина му е като доведена дъщеря.

mitaka-2

На богаташката наследница обаче никак не й е лесно с фенките на Митака от „София ден и нощ“. Двамата често излизат по заведения, но където и да отидат, винаги се появява една тумба почитателки на Кристиян Кирилов. Той внимателно ги разкарвал, за да не провалят вечерта му.

Митака е сред най- любимите герои на почитателите на „София ден и нощ“. Освен че е колоритен образ обаче, външността му го превърна и в един от най- желаните мъже.

Дали Цветелина Бориславова одобрява новия си кандидат- зет, е съвсем отделен въпрос. Засега обаче, връзката на Веселина и Кристиян изглежда безоблачна и щастлива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *