Мегз успя да вбеси съквартирантите още първата вечер! Ето какво направи:

miglena-kakanasheva-10

Съвсем очаквано Миглена Каканашева се очерта като дразнител номер 1 в къщата още от първата вечер на „Вип Брадър“.

Няколко часа след старта на шоуто, Сашка Васева предложи на съквартирантите да си станат по- близки, като всеки сподели нещо лично.

Съвсем очаквано, най- голям интерес предизвика изповедта на фаталната моделка Алекс Богданска, бившата приятелка на Даниел Петканов. Шеф Петров се опита фисолофски да обобщи краха на любовната история между красавицата и репортера, но беше грубо прекъснат от Мегз.

Без да й мигне окото, дизайнерката започна с патос да обяснява как никой не бил погледнал историята от страната Алекс Богданска, колко й било трудно. Но всъщност скандалната раздяла поставила началото на нейната кариера и оттогава много й потръгнало и пр., и пр.

Шеф Петров вдигна мерника на Мегз
Шеф Петров вдигна мерника на Мегз

Всички замлъкнаха от конфузната ситуация, която сътвори Каканашева. И Алекс, и Даниел Петканов се чудиха накъде да погледнат и видимо се притесниха. Дори устатият шеф Петров си млъкна, за да не започва със скандалите още от първата вечер.

Най – накрая фолк певицата Мария се намеси, за да прекрати монолога на Мегз, като й напомни, че не е добре да започват драмите от първата вечер.

По- късно в изповедалнята шеф Петров и половинката му в играта „Сродна душа“ Джулиана Гани заявиха, че едва не удържали да не насметат Мегз. И двамата признаха, че грубата намеса в личната история на Алекс и опитът й да говори вместо нея, ги ядосало. Силиконката заяви, че Мегз е абсолютен диктатор и се опитва да доминира над всички други.

Шеф Петров, който е известен, че не басма никому, се въздържа като за първа вечер. Но едва ли експлозивният му характер ще издържи още дълго, ако дизайнерката продължава да го дразни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *