Мегз с нова коса и нова тръпка! Вижте в кого се влюби:

megz-1

Миглена Каканашева сменя настроенията си като носни кърпички!

След като изпадна в истерия, че няма кой да й махне русата перука, внезапно се успокои, когато измиха лепилото от главата й.

В момента Мегз е в натуралния си тъмнокестеняв цвят и пърха с мигли из цялата къща. Търси непрекъснато вниманието на съквартирантите си. Но единственият, който винаги е готов да откликне на променливите й настроения, се оказа Лудия репортер.

Този път се намериха! И двамата свръхактивни, и двамата свръхамбициозни, с желание да са винаги центъра на събитията, да се харесат на зрителите и даже да спечелят формата.

Доста настъпателно пишман моделиерката заяви, че ще му даде сърцето си, ако измете от него Александра. „Ама ти сваляш ли ме“, запита стреснато Петканов, а тя се фръцна и обяви, че всъщност той я сваля.

След като не се разбраха кой кого, в името на шоуто двамата започнаха да  си играят на двойка. Мегз го предизвика да поиграят на въже, но успя да го контузи и да го настъпи по крака. После продължиха на пляс-пляс ръчички и дай пет. Всичко това изглежда толкова инфантилно, че дори на зрителите им доскуча и предизвика единствено няколко смъртоносни и иронични погледа от Александра Богданска, която бе изкарала дългото си тяло на припек.

Мегз дани прегръдкаМиглена тутакси дотърча до моделката и започна да я пита има ли още чувства към Дани, наранява ли я, жива ли е любовта им, защото ако е така, тя с достойнство ще се оттегли. Той ме харесва, ама ти си ми приятелка и ще направя каквото искаш, избърбори дамата без перуката. Прави каквото искаш, отвърна й с фалшива усмивка Богданска.

Мегз прие това като карт бланш и се хвърли да преследва Петканов и да го хваща за ръката. Той обаче се юрна да вкара в харема си Мара Отварачката, като се самопредложи за неин учител по фитнес и умело се възползва от ситуацията, за да й опипа дупето.

А двете дами на сърцето му останаха да вехнат по него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *