Мегз обра негативния вот! Ето защо съквартирантите не я искат в къщата:

megz-1

Миглена Каканашева се оказа най- недолюбваният съквартирант по време на номинациите във „Вип Брадър“. Почти нямаше човек от къщата, който да не я посочи за изгонване.

Дизайнерката събра най- голям негативен вот заради скандала си с фолк певицата Мария. Мегз я обвини, че парадира с благотворителността и с финансите си. В яда си, тя изцепи на фолк дивата, че не си вади парите от пеене.

Тази реплика на Мегз беше сред основните аргументи за номинирането й. Но, разбира се, не беше единствената причина.

Сашка Васева заяви, че е много груба и своенравна. Джулиана Гани – че си вре носа навсякъде и постоянно се изказва за щяло и нещяло. Ваня Щерева пък заяви, че я дразнят постоянните претенциите на дизайнерката и привилегиите, които има в къщата.

maria-megz-2

Писателката се оплака, че за счупен нокът чакала четири дни за маникюр, а Мегз всеки ден ходи на солариум.

Мария, разбира се, се изказа най- тежко за дизайнерката. Певицата заяви, че Каканашева е много инфантилна. Постоянно си сменя настроенията и че дори понякога се държи налудничаво. Думите на фолкаджийката може и да са пресилени, но странното поведение на Мегз е факт.

Дизайнерката номинира близначката – Алекс, като посочи за аргумент разговор между двете сестри за… чорапи. На Миглена й станало много неприятно, че близначките обсъждат коя кой чифт да обуе. Даже избягала от стаята, за да не слуша разговора им.

Дизайнерката беше и първият съквартирант в историята на шоуто, който си беше подготвил пищов за номинациите. А кой й е дал лист и химикал, за да го напише, тъй като те не позволени по правилник в къщата, не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *