Мария захапа и Енджи Касабие на сбогуване! Ето защо се изпокараха:

Мария гримасаМара Отварачката ще бъде запомнена като най-голямата скандалджийка и интригантка сред жените във ВИП Брадър 2017.

След като успя да се скара с почти всички, на тръгване захапа и съкилийничката си Енджи Касабие. Всичко започна от една ябълка, която певицата беше забравила на шкафчето си  и диетоложката я помоли да я изхвърли, защото мирише.

„На теб все нещо не ти е наред, все нещо ти мирише, правиш се на голямата работа, а всъщност си егоистка“, избухна фолкаджийката.“ Откакто разбра, че ще си ходя, започна да завземаш всичко – закачалките, тоалетката, банята и да си слагаш навсякъде козметиката и тоалетите. Ти си нагла, усмихваш се пред хората, а бавно си взимаш своето и си  постигаш целите“, беснееше Мария.

Енджи остана със зяпнала уста. Последното, което очакваше, бе атаката в гръб от най- близката си съквартирантка.

„Но ти нали си отиваш. Какво значение има, че съм си закачила дрехите на празните места? Ако искаш, ще ги махна“, промълви Касабие.

„Проявяваш неуважение! Ще ги закачиш тогава, когато се махна! Сега още съм тук и не ми е приятно да ми заемаш пространството и да ми дишаш въздуха“,  изсъска Мария.

Енджи бижутаОтдавна се говори, че фолк певицата се домъкна за три седмици с всичките си тоалети, смятайки да блесне във формата. Енджи Касабие обаче донесе много по-качествени и по-скъпи дрехи, и засенчи фолкаджийката. На тръгване Мария изля злобата си върху нея, въпреки че до края й се преструваше на приятелка. Дори като излезе заяви, че иска Енджи да си тръгне от Брадъра, понеже показвала неуважение.

Мария беше присвила очи от злоба и хората видяха истинското й лице докрай.

И най-после разбраха Гущеров. Тя няколко пъти се оплака, че я е изгонил, но никога не каза защо. Сега бавно започна да се изяснява защо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *