Мъжът на Джулиана Гани цъфна на прага на „Вип Брадър“! Влиза ли в къщата?

djuliana-gani
Джулиана Гани показа пред публика съпруга си Станимир, за когото за омъжи само преди две седмици.

Тя ще кара медения си месец във „ВИП Брадър“, където ще заработи свои пари за семейния бюджет. Въпреки че е модел и има модна линия за облекло на…кучета, силиконката не се отказва лесно от славата и като нищо ще вземе да вкара и мъжа си вътре.

„Много е срамежлив, чак се чудя как дойде да ме изпрати и да се покаже пред камерите. Странно защо ми подари плюшена крава“, почеса се по главата Мис Силикон и развя кубици пред зрителите. Тя влезе в Къщата полугола, спазвайки приличието, доколкото при нея съществува това понятие. Ники Кънчев с усилие се сдържаше да не зяпа в пазвата й, а тя беше готова да му прочете стихотворение на ухо.

„Исках да си подаря стария силикон на някое бедно момиче, но медиите ме разкъсаха, оплака се Джулиана. Аз съм много благотворителен човек по принцип, миналата година си дадох роклята на сираче. Сега защо ми попречиха и бюста да си дам?

Дж гдже„Не съм куха лейка, имам образование, имам си бизнес, даже стихосбирка съм издала“, похвали се гордостта на Пловдив и нахлу в Брадъра да лее интелект и да шашва мъжете вътре и пред екраните. Там обаче се стресна от конкуренцията и особено от джуките на Мария и кротко приседна на канапето, за да не й се разпадне роклята и да й се види най-милото.

Тъй като не блести с нищо особено, ако не вкарат вътре и мъжа й, вероятността да бъде сред първите изгонени е голяма, смятат зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *