Луиза Григорова разкри кога е сватбата с Мартин Макариев!

Сватба до края на годината планират Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев, издаде самата актриса. Тържеството няма да е голямо и шумно, а само за най- близките.

Григорова и Макариев имат връзка от четири години. Но още от самото начало знаели, че ще се оженят и ще остареят заедно. Актрисата дори му направила неофициално предложение още преди три години.

Двамата се запознали на снимачната площадка на видеото на Марио „Август е септември“. Там Луиза изпълнява женската роля, а Макариев, разбира се, е зад камерата.

Луиза е категорична, че Мартин Макариев е любовта на живота й
Луиза е категорична, че Мартин Макариев е любовта на живота й

Влюбват се обаче, докато работят върху сериала „Дървото на живота“. По това време Мартин Макариев все още се води, че има връзка с актрисата Елена Петрова, шушукат в арт средите. Затова както Луиза Григорова отбягва темата за колежката си и как е повлияла на отношенията й с режисьора.

Въпреки че ще сключат брак до края на годината, актрисата засега обаче не планира да забременява. Но се грижи като за свое за детето на Макариев от предишна връзка.

Отскоро Луиза Григорова се изявява в сериала „Откраднат живот“ , където си партнира с Наум Шопов. Интимните сцени, които снимат заедно, изобщо не се отразяват на отношенията с половинката й. Все пак Макариев е режисьор и той най- добре разбира естеството на работата й. Григорова е била екранна партньорка и на бащата на Наум – Христо Шопов в сериала „Дървото на живота“. Снимките на интимните сцени с възрастния Шопов обаче били доста притеснителни за младата актриса, заради разликата във възрастта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *