Луда ли е Луна? Вижте диагнозата й само тук!

За една седмица фолкаджийката Луна успя да покаже толкова много лица, че зрителите сериозно се запитаха дали не страда от шизофрения. Влязлата на кон в „Биг Брадър“ певица, внезапно се превърна в сърдито и заядливо същество, което се кара на всички, цупи се, тръшка се и дори налита на бой.

Всички бяха втрещени от агресията й, а Людмила Захажаева дори отнесе един ритник. Нещо, заради което Луна трябваше да изхвърчи от предаването, но Брадърът си затвори очите.

Два дни, след като крещя: не ме интересуват мисиите, не ми пука какво ще ядете, не сте дошли тук да плюскате, певицата внезапно си надяна друга маска. Само за една нощ тя се превърна от непокорно и злобно същество, в мила и състрадателна жена, която намери добра дума за всеки и изглеждаше по-кротка от агънце. И докато участниците гледаха с подозрение новата Луна, която дори ги допуска в покоите си и ги изтърпява да правят купони там, тя още веднъж претърпя метаморфоза.

Появи се надменната звезда, която спи до обед и върти всички на малкия си пръст. Съквартирантите отново си изпочупиха краката да й угаждат, а Динко и Дебора дори я помолиха да им попее. Тя изнесе концерт пред скромната си публика, като облече най-красивия си тоалет  и направи истински фурор пред камерата.

След това пък се появи палавото девойче в нея, което весело започна да флиртува с Динко и да го крие под завивките си.

Толкова много лица ли  има фолкаджийката? Как успява да ги смени като носни кърпички? Сваля едната маска и надява другата?

Шизофрения ли е това, дълбоко разстройство на личността, или талант?

Според специалисти, Луна има леки психични отклонения, които не са заболяване. В същото време има силен нарцисизъм, категорична е, че е звезда от висока величина, поставила си е цена, която не отговаря на действителността и я отстоява. Нищо, че почти никой не може и не иска да я плати, за да й се порадва.

Наред със звездоманията, тя има безспорен артистичен талант и голяма част от лицата й са роля, която изпълнява със завидно майсторство.

Луна е решила да спечели този път Брадъра и ще видим още лица.

Но никога истинското й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *