Любовта взима връх в „Малката булка“! Джагдиш признава, че обича Ганга, а не Санчи!

djagdish-gana

Дългоочаквано събитие в „Малката булка“! Джагдиш най- после ще разкрие любовта си към Ганга!

Санчи сама се отказва от годежа, след като си дава сметка, че любимият не й отвръща на чувствата.

След като Ганга решава да замине за Мангалор, Джагдиш е много тъжен. Той настоява да отиде с нея, за да й помогне да се настани. Ганга обаче бяга от дома му, точно в деня на годежа му със Санчи.

 

Шив решава да поговори сериозни с Джагдиш, за да му изясни какви точно са отношенията към сестра му. Джагдиш заявява, че ще спази обещанието си и ще се сгоди за Санчи.

В разгара на тържеството за годежа, Санчи е на върха на щастието, докато Джагдиш е объркан. Започва да разбира, че за него Ганга е по- важна от годеницата му.

malkata-bulka-djagdish-1

В крайна сметка, Джагдиш решава, че ще отиде в Мангалор. Майка му се притеснява много, защото рискува годежа си със Санчи.

Ананди разбира, че Джагдиш е в трудно положение. Малката булка споделя с Шив, че бившият й мъж има чувства към Ганга, а не към годеницата си. Джагдиш все пак, отива в Мангалор, което вбесява Санчи.

По- късно, Джагдиш има разговор с Ананди. Тя затвърждава усещането си, той обича Ганга, а не Санчи. Джагдиш обаче категорично отрича чувствата си.

Санчи се намесва. Кара Джагдиш да излязат навън, за да се изяснят най- после. Санчи му се обяснява в любов. Джагдиш обаче най- после осъзнава, че обича Ганга.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *