Крис Ненков: Ролята на Коки в „София ден и нощ ме промени! + Уникални Снимки

koki-preslava-1

Загубенякът Коки е сред най- любимите герои на феновете на „София ден и нощ“.

Актьорът, който изпълнява ролята на смотльото в поредицата, се казва Крис Ненков. Макар че не е професионалист, не и е абсолютен аматьор. Освен това, Ненков е и доста известен модел.

Крис Ненков като модел
Крис Ненков като модел

Той признава, че като дете е мечтаел да бъде известен. И сега желанието му е реалност. Покрай образа на героя си Коко, Крис признава, че започнал да се замисля за собственото си поведение и да внимава с щуротиите.

kris-nenkov-kirilov
Двамата Кристияновци са неразделни

Най- близкият приятел на Ненков е екранният му партньор Кристиян Кирилов, който изпълнява ролята на Митака. Покрай съвместната си работа двамата открили и много общи интереси и сега са почти неразделни.

koki-mitko-3

Кристиян Кирилов запалил екранния си партньор Ненков по спорта. Както е известно, Митака от „София ден и нощ“ в истинския живот е фитнес- инструктор и се издържа от това, а също и като модел. Двамата много често посещават мачове на националните ни отбори.

koki-mitko

Освен спорта, двамата Кристияновци обичат бързите коли и, разбира се, нощния живот. Актьорите от „София ден и нощ“ често могат да бъдат забелязани да купонясват до малките часове по столичните дискотеки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *