Коя от героините в „София ден и нощ“ ще получи предложение за брак – Виж Тук:

sofia-den-i-nosht-3

„София ден и нощ“ готви нова порция изненади и обрати за феновете. Емоциите, както винаги, са на макс.

Очарователната Теди от Бургас се оказа тайнственият нов обитател на квартирата на Боби. Младата жена все още се напасва със съквартирантите, но засега повечето от тях я приемат радушно и я харесват.

Симпатичната Теди дори, без да иска, ще накара един от мъжете в квартирата да се влюби в нея. Случайният флирт на бургазлийката ще й струва спокойствието и ще я постави в неловка ситуация.

sofia-den-i-nosht-4

Най- големият шок обаче беше предизвикан от бомбастичното разкритие, че Симона очаква дете. Боби е съсипан от новината, но и много разгневен. Все още не е ясно кой ще го отнесе. Бременността на Симона обаче ще рефлектира не само върху боби, но и върху други герои и ще преобърне живота им.

Другата бомба, която предстои в риалити сериала, е предложение за брак! Една от дамите в „София ден и нощ“ ще бъде изненада много приятно с годежен пръстен от любимия си. Точно когато вече мисли, че е изгубила любовта, героинята ще бъде споходена от щастливото събитие.

Първите приятели Коко и Митака попаднаха в клопката на любовен триъгълник с Камелия. Дали ще успеят да запазят приятелството си?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *