Кой ще изхвърчи тази вечер от къщата? Виж Тук:

Мъжко трио ще се състезава тази вечер за народната любов във  ВИП Брадър.

Номинираните за изгонване са шеф Петров, Дани Златков и Тото. Само един от тях обаче ще стигне до полуфинала.

Този път картината е ясна – Дани Златков ще събере най-малко гласове, тъй като в предаването не блесна с нищо, освен с предпазливост и изблици на агресия. Какво го остави досега в Къщата, никой не знае. Може би от него се очакваше да се замеси в някоя любовна интрига и да започне да пощипва булките, но той и това не направи. Единствено скачаше срещу шеф Петров и се оплакваше от жените, че ходят много разголени и му влияят на  либидото.

Двубоят ще е между Тото и шефа. Тото има огромна фенска маса, но тя е от прекалено млади хора, които не гласуват и даже не гледат Вип Брадър. Предимството му обаче е, че излиза от предаването и ходи на участия, а хората от групата му „Скандал“ сто процента агитират за него по време на концертите.

Петров няма никакви фенове, дори във Фейсбук има група „Да изгоним шефа от Брадъра“, но той пък е нужен на продуцентите. Те трябва да му се отблагодарят за целия цирк и за това, че изнесе на гърба си всички скандали в предаването, давайки всичко от себе си – наглост, арогантност, обиди, злоба и дори клетви.

Заради всичко това, продукцията ще пожертва Тото, а шефът ще яха метлата до полуфинал. Има 10 процента вероятност рапърът да остане, ако за него има много СМС-и, които пълнят касичката на Тупарев.

Но малките пък не гласуват. Така че влюбената двойка от филма „Малката Джулка“ явно ще си остане неразделна и тази вечер, когато двамата левенти ще бъдат изгонени заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *