Кичка и Джино пак се сблъскват челно в Биг Брадър!

Кичка егоистКичка Бодурова  ще участва отново във „ВИП Брадър” и този път се е прицелила в наградата..

Певицата е една от най-калесваните  звезди в новия сезон на „Биг Брадър ол старс”. Миналата година то не се проведе, но тази се завръща с гръм и трясък на екран. И ще покаже най-ярките личности, минали през къщата.

Естрадната легенда се зарече никога повече да не влиза в този змиярник, защото вдигнала кръвно. Освен това,  получила проблеми с щитовидната си жлеза след скандалното си участие и се наложило дълго след това се лекува. Но в същото време жадувала за реванш.

Тя все още се колебае, а Нико Тупарев свири на най-тщеславните й струнки и вероятно ще спечели. Той й предлагал хонорар като на звезда и тя трудно щяла да му откаже. „Искай му много пари – 200 хиляди или половин милион“, насъскват я феновете й.

Джино смяхОсновната движеща сила обаче ще е отмъщението. Кичка беше нарочена за черната овца още в началото на предаването преди две години и стана жертва на отколешните си врагове дует „Ритон“. Всички се обединиха срещу нея, изолираха я, докарваха я до сълзи и до истерия, а след това й се подиграваха. Публиката й съчувстваше и непрекъснато гласуваше в нейна защита.

Дори изказваха съмнения, че е пяла на големи световни сцени и я изкарваха кръчмарска певица. Сега тя ще влезе в Брадъра, но при условие, че „Ритон“ няма да ги има.

Другите поканени са Джино Бианкалана, който вече е в България и Емануела.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *