Катастрофа за Антон Стефанов! Миглена Ангелова му върна пръстена, зрителите го изгониха със срамно нисък процент!

Антон разплаканИзгоненият набързо от ВИП Брадър журналист Антон Стефанов призна, че играта го е победила. Той влязъл със стратегия да бъде себе си, но не знаел, че е толкова емоционален и ще плаче така често.

Оказах се по-чувствителен, отколкото си мислех. Срам ме е от себе си, че не постъпвам мъжки, а се крия и сам преживявам обидите. Явно да гледаш отвън предаването и да го коментираш е коренно различно от това да си вътре. За пръв път имах време да се вгледам в себе си и не харесах това, което видях, разказа той пред Енджи, която го завари в поредното му усамотение и реши да му даде съвет как да бъде повече мъж.

Антон получи 1,8 процента подкрепа от зрителите, но всъщност изгонването му беше не от тях, а от продуцентите. Че играта е нагласена стана ясно още в началото, когато снощи Миглена Ангелова не седна на диванчето да коментира, а влезе направо в Къщата. Там тя изнесе една лекция на Стефанов как да се държи достойно, как да стои с изправен гръб, а не да превива рамене, как да се сбори за своето място в Къщата и му заяви, че е разочарована от него. Но пък бил добър човек. Като капак, тя му върна годежния пръстен, който той й подари миналата година, когато тя победи в шоуто.

Развалям годежа, стига са ни приказвали хората, каза журналистката.

Антон МигленаАнтон не блесна с нищо в Къщата, остави се още на третия ден да бъде пречупен от агресията на шеф Петров, много плака, отказа да яде, а единствените, които му съчувстваха, бяха Джулиана Гани и Енджи Касабие. Мъжете го отлъчиха от групата си, а Евгени Минчев подигравателно го наричаше същество от неопределен пол, което още живеело с майка си.

Сега най-вероятно Стефанов ще продължи да коментира събитията в Къщата, но в студиото на Гала. Там той се чувства по-силен, никой не му крещи и никой не го кара да доказва мъжките си качества.

Само че след излагацията в Брадъра зрителите ще го гледат със съвсем различни очи и трудно ще му вярват.

Жълтият журналист се оказа голямо разочарование не само за Миглена Ангелова, но и за всички фенове на предаването.

И най-вече за себе си, ако признанията му не са фалшиви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *