Какво ще се случи тази седмица в „Малката булка“: Шив изчезва!

malkata-bulka

Ананди разбира, че Шив се кани да я заведена почивка в Кашмир. Бившата свекърва на Ганга успява да заблуди Сумитра и Калиани, че се разкайва за случилото се с Ганга. Санчи и Джагдиш се срещат в Удепур. Гена и Васант съобщават на Калиани, че ще стане отново баба. Всички членове на семейството са щастливи от радостната новина.

Гена моли Сумитра за съвет как да сподели на Нанду, че ще има братче. Колата на Санчи удря мотора на непознато момче. Джагдиш се застъпва за нея и успява с лекота да се справи със ситуацията. Санчи е впечатлена от действията му. Джагдиш посещава дома на Санчи. Надява се да се срещне с Ананди. Когато научава, че Шив и Ананди са заминали на меден месец в Кашмир, е разочарован. Калиани е доволна, че Шив и Ананди ще прекарат известно време далеч от семейството.

malkata-bulka-1

Очаквайки да бъде пуснат под гаранция, Ратан се зарича да отмъсти на Ганга, Джагдиш и Ананди. Бандити нахлуват в дома на Калиани, търсейки папка с документи. Ганга успява да се свърже с Варсант и да му съобщи за случилото се. Васант достига в дома и нарежда на подчинените си да отведат престъпника в полицията. По време на вечеря Прем получава болка в гърдите. Джагдиш го преглежда и му предписва подходящо лечение. Ананди научава радостната новина, че Гена е бременна.

Джагдиш напуска Удепур. Санчи се зарича да го посети в Джетстар. Джагдиш научава от Калиани, че Ганга е предпазила Гена от крадците. Джагдиш подарява на Ману плюшено мече. Ананди се наранява. Шив излиза да посърси лекарство и не се завръща. Ананди е притеснена. Заедно с Абдул го търсят, но не го намират. Докладват с полицията. Шив е обявен за национално издирване. Калиани се опитва да се свърже с Ананди. Притеснена е, че не може да я открие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *