Какво се случва с Алекс Сърчаджиева? Актрисата в съмнително дълга отпуска

Александра Сърчаджиева внезапно изчезна от малкия екран и вече две седмици не се е изявявала като водеща на „Вип Брадър“.

За последно актрисата се появи в предаването на 10 октомври. От шоуто засега не са коментирали липсата на колежката на Ники Кънчев. Но най- вероятно тя е поискала отпуска, за да се грижи за половинката си Иван Ласкин.

Актьорът се включи във „Фермата“, но само след един ден напусна риалити формата. А като причина беше посочена рязкото влошаване на здравословното му състояние. Ласкин от години има проблеми с алкохола и килограмите, така че най- вероятно наистина се е почувствал зле и не е могъл на продължи.

Само че две седмици след спешното му излизане от „Фермата“, той напсува брутално във фейсбук продуцентите на шоуто и негови доскорошни близки приятели Иван Христов и Андрей Арнаудов. Актьорът ги нарече „сополи“ и заяви, че предаването им е пълна отврат.

Дали обаче жена му Алекс Сърчаджиева не го е отнесла покрай скандала му с тях? Не е тайна, че Иван и Андрей са авери с шефа й във „Вип Брадър“ – Нико Тупарев. Въпреки че работят в конкурентни телевизии и правят конкуретни риалити програми, тримата са изключително близки. При това до такава степен, че миналата година във „Вип Брадър“ участва съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева, която на всичко отгоре, е пиар на „Фермата“.

Сърчаджиева и Ласкин бяха техни близки семейни приятели. Актьорската двойка прекара последните няколко лета във вилата на Иван и Ирина в Халкидики, Гърция.
Но след бруталния скандал между актьора и продуцентите, едва ли съвместните семейните почивки в южната съседка ще се повторят. А като нищо и Александра Сърчаджиева да е изхвърчала от мястото си на водеща в продукцията на Нико Тупарев.

Актрисата се подвизаваше в шоуто три- четири години, при това срещу прилична заплата, която не може да се сравнява с хонорарите в театъра. Но ако слуховете, че е уволнена се потвърдят, Сърчаджиева ще види голям зор да издържа детето, мъжа и себе си само с изяви на сцена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *