Какво се случва? Емануела под строга охрана!

emanuela-1
Емануела ще живее под засилена охрана цели три седмици и даже няма да може да мръдне, без да я следят камери.

Не, не е това, което си мислите. Чалга дивата няма да лежи в затвора заради дългове, или заради това, че не е дала на Динев детето им за лятната ваканция. Доколкото знаем, той даже не й го е поискал. Тя ще е гост-звездата в новия сезон на ВИП Брадър и съквартирантите няма да могат да я номинират и да я гонят, понеже ще е с особен статут.

Това вероятно ще изнерви мнозина, тъй като певицата е магнетична, събира мъжките погледи, а темата в този Вип Брадър ще е любовта. Най-вероятно тя ще играе ролята на изкусителка и ще се опита да всее раздор между влюбени двойки.

През миналия сезон тя успешно изигра образа на гадже на Борислав Комсийски и успя да заблуди голяма част от съквартирантите, които съскаха по ъглите, че пак е докопала богат мъж. Срамежливият милионер също даде всичко от себе си да го играе влюбен и даже малко залитна по лъскавата певица, но после двамата се разбраха да си останат приятели.

Емануела Б лежиЕмануела доста вдигна рейтинга на риалитито, затова сега Нико Тупарев отново я е поканил. Тя показа женственост, достойнство и даже успя да напие най-недостъпния мъж в шоуто, който уж не близваше алкохол.

Сприятели се точно с Миглена Ангелова, което накара всички съквартиранти да я намразят и да я номинират, но публиката изгонваше точно тях.

Не ми беше лесно, даже много трудно на моменти, призна фолкаджийката, която трябваше да се бори срещу всички.

Сега тя ще се изправи пред обиграни играчи и най-вероятно ще има мисия да ги дразни, но каква, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *