Какво причини истерията на Миглена Каканашева? Виж Тук:

Мегз припадналаАмбициите на Мегз я докараха до истеричен припадък и то буквално, в пряк ефир.

Тя се затвори в банята на Енджи и започна да хълца неудържимо и да твърди, че не й стига въздухът. Това стана в мига, в който Ники Кънчев обявяваше началото на прякото предаване и се беше настроил романтично на сватбена вълна. Вместо сватба обаче, последва грозна гледка. Пред зрителите на малкия екран,  съквартирантите се защураха, за да помогнат на дизайнерката. Гласът на Биг брадър зад кадър се спече, накрая помоли някой да занесе Миглена в изповедалнята.

Алфредо и Тото се заеха с нелеката задача да я измъкнат полугола от банята и да я отнесат на ръце в изповедалнята, за да се успокои. Там Мегз продължи да хълца и да се дави, а на въпроса какво й има, успя да каже, че гърдите я стягат и не може да диша. Медицинският екип нахлу и пуснаха реклами.

Никой не разбра дали Миглена Каканашева нарочно избра моментът на прекия ефир и припадна точно в 20 часа, или това беше неприятно стечение на обстоятелствата. Според едни, това е една от модерните напоследък панически атаки, които преживяват известните, а според други – преструвка. Само че ако беше преструвка, дизайнерката трябва направо да вземе „Оскар“ за изпълнението си. Жилите й се изпънаха, устата й се отвори и цялата започна да се тресе неконтролируемо.

М припадъкНай-вероятно е имала скандал преди това с Брадъра, защото седмичната мисия е участниците да се облекат като приказни герои, а тя трябваше да е катеричка. Само че в договора й има клауза, че трябва да носи в предаването собствените си дрехи и да ги рекламира. На няколко пъти договорката се нарушава, съквартирантите се обличат ту като войници, ту като монаси и това кара дизайнерката да излиза от кожата си и да изпада в истерия, или да вдига гладни стачки.

Продуцентите използват този неин инат и сцените, които прави и нарочно я поставят в ситуации, в които изглежда жалка егоистка. Последния път това стана пак по време на лайф и тогава гласът зад кадър нарочно я наричаше Миглена Каканашева, а не както тя настоява – Мегз. Тогава тя отново изпадна в криза и се скри в леглото си да плаче.

Вярно е, че сцените, които прави, са забавни за зрителите, но има една подробност.

Ако договорът й е категоричен, от продукцията нямат право да го нарушават. Щом го правят, значи я използват за сеир и да си вдигат рейтинга.

Ако пък Мегз е с лабилна нервна система и не може да се владее, или трябва да я пратят у дома да се лекува, или да прекарва по цял ден с психолога на предаването.

Останалото е издевателство над психиката й и цирк за пред зрителите.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *