Какво прави Ичха от „Моята карма“, след като напусна сериала – Виж Тук:

ichha-4

Звездата от „Моята карма“ Тина Дута, която изпълняваше ролята на Ичха, се отдаде на пътешествия по света, след като приключи работата си по сериала.

Актрисата се снима в култовия индийски сериал цели седем години, но миналата година реши да го напусне. Върху решението й повлияха и непрекъснатите скандали между колегите й Рашами Десаи (Тапася) и Нандиш Сандху (Виир), в който тя се оказваше неволно замесена, тъй като е много близка и с двамата.

ichha
Рождения й ден в Аржентина

Чашата преля, когато из индийските таблоиди тръгнаха слухове, че Тина Дута има връзка с колегата си, който изпълнява ролята на Вир. Някои медии дори я обвиняваха директно за развода между Рашами и Нандиш. Затова екранната Ичха реши да избяга далече от скандала, което я принуди да напусне „Моята карма“.

ichha-1

След като излезе от сериала, Тина Дута се снима в няколко риалити формата. Между ангажиментите си, актрисата обикаля из целия свят. Актрисата посрещна рождения си ден със свои почитатели в Аржентина. Коледните и новогодишните празници посрещна в Тайван. После пък замина по работа в Дубай.

ichha-2

ichha-3

Въпреки развода на Рашами Десаи и Нандиш Сандху, Тина остава много близка приятелка и с двамата си бивши колеги.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *