Женска злоба! Ето защо Енджи Касабие вади очите на съквартиранките си:

endji-kasabie-9

Енджи Касабие си навлече завистта на жените в къщата, още щом се появи в разкошната си рокля на старта на шоуто. Диетоложката влезе в къщата с рекордните 10 куфара, пълни с дрехи на световно известни дизайнери, скъпи бижута и аксесоари.

Нито една от дамите във „Вип Брадър“ не успява да стъпи и на малкия пръст на ливанката по отношение на гардероб и стил.

За капак, в снощния епизод мъжете в къщата избраха Енджи Касабие и за най- красивата жена в предаването.

Радостта й от победата обаче беше помрачена от неприкритите атаки от страна на Сашка Васева, Джулиана Гани и Миглена Каканашева, които вече не си правят труда да й водят дипломация.

Фолк ветеранката обвини мъжете в къщата, че са чуждопоклонници и че са се наг*зили на арабите. Как могли да изберат Енджи, а не нейната приятелка Джулиана Гани, негодуваше дупнишката Мадона.

endji-kasabie-6

Мис Силикон пък избухна в сълзи, че не я класирали на нито едно от челните три места. А вместо нея, дадоха бронзовия медал на Алекс Богданска, а сребърния на Мария. Гани обаче беше най- недоволна от избора на Енджи за кралица на красотата в къщата, защото била много ниска и нямала манекенки мерки.

Мегз също трудно прикрива завистта си към ливанската диетоложка. Още щом Енджи прекрачи прага на къщата, дизайнерка й пусна толкова завистлив поглед, че не остана скрит дори за зрителите. Снощи пък, също явно бясна, че не е била класирана сред първите три, Каканашева се заяде с Енджи, че чисти масата.

Сашка Васева също я накоха, че пръскала с препарат, докато се храни. Но си пролича, че е ядосана по друга причина. Ливанката пък се опита да обясни, че го прави, защото така или иначе, на масата винаги има някой и няма как да изчака всички да станат от нея.

Факт е, че диетоложката явно искаше да се покаже като домакиня, въпреки че очевидно не е. Но необмисленото й действие подразни единствено Сашка и Миглена, които и без това й имат зъб от самото начало.

Така или иначе, със сигурност скоро ще избухне нов брутален женски конфликт, като този път красивата ливанка и разкошният й гардероб ще се окажат в епицентъра.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *