Изтрепа рибата! Ето къде Иван Ласкин посрещна гостите си в „Черешката“:

Ласкин аз обичав
Иван Ласкин показа мястото, в което посреща най-скъпите си гости. И това е… неговият гараж!

Помещението е доста разхвърляно и неугледно, със счупена мивка и строшена тоалетна чиния, а вместо маса – има опънат шпертплат. Два огромни бели бидона с ракия били изпити от него и приятелите му Чочо Попйорданов, Велко Кънев и други актьори, похвали се той пред участниците в „Черешката на тортата“ и ги настани на вехти столчета около импровизираната маса.

Ако на някого му се доходи по някаква нужда ей я тоалетната, показа потрошеното гърне той. Ние ще се обърнем с гръб и няма да го гледаме, ако се смущава. Пък ако нуждата е много голяма, ще излезем вън на тротоара  да не го притесняваме, каза на стреснатите си гости актьорът и им предложи водка, вместо в чаши, в издълбани чушки.
Ласкин гараж

„Така се пие. В ръцете ти е и питието, и мезето. Вкараш глътка, ръфнеш чушка. Разни глезотии като чаши, салфетки, вилици, ножове, не признавам. Истинските пиячи правят така“, поясни Иван и хвърли гостите си в тъча.

След като всички разбраха къде е тайната му механа и колко ракия с кисели краставички е издумкал с приятели, Ласкин все пак покани участниците вкъщи и ги нахрани. Той купи мезета от руски магазин и обясни специално на Дебора, че руснаците нямат фалшиви храни и храни с ГМО, а после им приготви и супа плюс пръжки с лук.

За десерт пък им даде руски бонбони, за които също заяви, че са по-вкусни от тези, с които ни заливат от скъпите хипермаркети.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *