Изненада! Още две звезди влизат в къщата на „Вип Брадър“! Ето кои са те:

miglena-kakanasheva-16

Две нови попълнения ще прекрачат прага на къщата на „Вип Брадър“ довечера. Те са абсолютна изненада, тъй като никой не ги спрягаше сред звездите, които ще участват в шоуто.

Става въпрос за близначките Алекс и Влади, които нашумяха с изявата си в Х фактор преди няколко години. Във „Вип Брадър“ те ще се състезават като един играч – ще правят общи номинации и пр.

Смуглите певици ще изпълняват тайна мисия, още с влизането си в къщата. Каква ще е тя, засега не е известно. Но е много вероятно да повторят мисията на тризначките от третия сезон на „Вип Брадър“, които трябваше да заблудят всички, че са едно лице, а всъщност постоянно се сменяха.

aleks-vladi-sestri

Иначе, Алекс и Влади от няколко години са изпълнителки на фирмата на Влади Ампов- Графа. Засега обаче, не са извадили кой знае какъв хит. Но участието в шоуто със сигурност ще им помогне доста. Двете вероятно се познават с Тото от „Скандау“, който влезе снощи.

И тази година, както и миналата, във „Вип Брадър“ се очертава много силна селекция сред дамите и много мижава сред мъжете. Снощи в къщата влязоха доста дами със силни и огнени характери – Маргарита Хранова, Сашка Васева, Миглена Каканашева, Мария, Ваня Щерева и Енджи Касабие.

Подборът на мъжете обаче не е обещаващ. Единственият интересен участник е фермерът- милионер Цуни, който е познат на публиката от жълтите хроники, но до момента никога не се е изявявал в риалити шоу.

Шеф Петров е известен скандалджия, но едва ли съквартирантите ще го изтраят дълго време в къщата, а и на публиката вероятно бързо ще им писне от него.

Журналистът Антон Стефанов освен да плете интриги и да нищи клюки, едва ли ще покаже нещо друго. Така че, вероятно също няма да се хареса на зрителите и бързо ще изхвърчи.

Даниел Петканов пък е до болка познат на зрителите с клоунското си поведение и непрестанно лигавене. И ако не покаже нещо друго, също няма никакви шансове да се бори за победата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *