Изненада! Николета Лозанова няма да влезе сама във „Вип Брадър“! Ето кой ще е с нея:

nikoleta-19

Вече е сигурно, че Николета Лозанова ще влезе във „Вип Брадър“, след като беше уволнена от БТВ в навечерието на новия тв сезон. Голямата изненадата е, че няма да бъде сама в къщата. Плеймейтката ще влезе в риалити шоуто заедно с гаджето си Ники Михайлов.

Футболистът приел тлъстия хонорар от продуцентите без да се поколебае, тъй като месеци наред вече е безработен и не може да си намери нов клуб.

За да се чувстват комфортно в къщата, влюбените гълъбчета ще имат собствена спалня и всякакви удобства, за които съквартирантите им само ще си мечтаят. Отбрани питиета и ястия ще глезят сетивата им и няма да им се налага да се борят за купичка леща с другите.

Николета и Ники Михайлов обаче били категорични, че няма да има интимни ласки пред цяла България. Не искали всички да ги одумват как и къде се пипат, а да изкарат безметежно дните си в къщата, като се търкалят в леглото и лентяйстват по цял ден.

От Нова тв се погрижили плеймейтката да получи достатъчно висок хонорар, за да може да плати неустойките, които дължи на Иван и Андрей заради влизането си във „Вип Брадър“. Говори се, че Николета ще отдели 60 бона от мизата си за риалити шоуто, с които да се откупи от бившите си работодатели. Така, щяла да получи чисто 140 000 лева за участието си във „Вип Брадър“.

Иван Христов разкри преди дни, че с БТВ преценили, че „Папараци“ има нужда от нова водеща, която не само да чете аутокю, но да може да прави и интервюта. Така, с колегата му Андрей се спрели на Венета Райкова – отколешната врагиня на Николета Лозанова.

Иван Христов разясни, че едва ли плеймейтката ще влезе във „Вип Брадър“, тъй като ще трябва да им заплати сериозна неустойка. Но в името на рейтинга, от Нова тв решили проблема. Така, освен че получили на тепсия закъсалата Николета, успели да примамят и безработното й гадже Ники Михайлов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *