Изненада! Мария напусна „Вип Брадър“! Ето каква е причината:

maria-27

Мария изненадващо обяви, че напуска къщата на „Вип брадър“. Певицата заяви, че й е много мъчно за детето и не издържала вече да е далече от нея.

По- рано през деня обаче изтече информация, че договорът на фолк дивата всъщност е до днес. Тя прибрала най- високия хонорар в шоуто, но се спазарила с продуцентите и за привилегията да си тръгне по собствено желание 3 седмици след старта на шоуто.

Въпреки сълзите и майчините тревоги на певицата, не стана ясно защо се е отказала от възможността да се вижда с дъщеря си Марая веднъж седмично в рамките на къщата. Повечето звезди в предаването се възползват на драго сърце от тази привилегия, предложена от продуцентите.

Мария успя да се изниже навреме от шоуто, тъй като много от съквартирантите започнаха да роптаят срещу постоянното й крещене и скандали, които забърква. Така че, ако беше останала още малко, като нищо щеше да се превърне от лидер в къщата в персона нон- грата.

maria-28

На изпроводяк, певицата заяви, че най- много се е разочаровала от… Енджи Касабие. А причината била, че ливанката буквално я изгонила от общата им спалня, след като разбрала, че Мария напуска.

В същото време, точно преди да излезе, фолк дивата се държеше за ръчичка с най- върлия си враг по време на целия си престой – Миглена Каканашева. Двете размениха много тежки думи и обиди. Като Мегз дори нарече Мария „компаньонка“. Певицата пък постоянно й се подиграваше, че не е никаква бизнес дама. В крайна сметка, незнайно как, двете се разбраха и стоплиха отношенията си. А Енджи, която през цялото време подкрепяше фолкаджийката, се оказа лошата и голямото разочарование.

Според Джулиана Гани обаче, причината Мария да се наежи срещу ливанската диетоложка, е зашеметяващият й гардероб и перфектна външност. По същата причина Мегз също не понася Енджи от началото на шоуто – защото направи за смях шумно рекламираните й тоалети, като показа какво представляват наистина луксозните и скъпи дрехи.

Мария остана и на второ място в конкурса за красота на „Вип брадър“, тъй като ливанката беше предпочетена пред нея от мъжете в къщата. А това няма как да не е отразило на самочувствието на фолк певицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *