Иван Ласкин си тръгва от „Фермата“! Ето какво се случи:

Иван Ласкин,Иван Ласкин ще е първият играч, който ще напусне „Фермата“.

Тази информация изтече от кухнята на шоуто, след като бяха снимани първите епизоди. Всъщност предаването отдавна е започнало, защото няма как играчите да жънат и да гледат зеленчуци чак до декември, а те се изхранват само с това. Стартът е даден отдавна, а официално това ще стане в неделя, когато участниците за втори път ще прекрачат прага, колкото за пред зрителите.

Ласкин беше уреден на лека позиция – да бъде готвач на фермерите. Той нямаше да копае, нямаше да кове ограда и да плеви насажденията, а само щеше да виси край огнището.

Но и тази работа се сторила доста тежка на бохема, който предимно пие с приятели в гаража, или се заяжда във Фейсбук с някоя плеймейтка. В „Черешката на тортата“ само преди седмица актьорът показа, че може да готви много добре, но при положение, че е купил продуктите от магазина, някой предварително ме у нарязал лука и има няколко котлона и фурна.

На полето не се оказало така лесно. По незнайни причини Ласкин получил сърцебиене, световъртеж и бил откаран в болницата. На всичкото отгоре вдигнал кръвно, понеже не му харесали храната.

Ласкин Борисов е идиот - три папи са ме галили по главатаВсички играчи минават предварително през медицински прегледи, той също. Показанията му били добри и никой не очаквал, че работата на полето и липсата на огнена вода и други благинки от цивилизацията ще го разстроят толкова много. Само за седмица обаче показателите му се променили и лекарите решили, че не е здравословно за него да остава повече в предаването.

Иван и Андрей веднага го преместили на по-лека работа – тоест на никаква и сега чакат сгоден момент да го върнат вкъщи, но запазвайки достойнството му, а не по здравословни причини.

Най-вероятно останалите играчи ще бъдат накарани да го номинират пръв за изгонване, а той мъжки да загуби битката, твърди информаторът ни от шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *