И новата партньорка на Еркан Петтекая напуска „Твоят мой живот“

tvoiat-moi-jivot-8

Еркан Петтекая се разделя и с втората си партньорка в „Твоят мой живот“. Актрисата Шюкран Овалъ, която смени Нургюл Йешилчай, също си тръгва от поредицата след един сезон участие.

Из турските медии обаче тръгнаха слухове, че голямата звезда в сериала, Еркан Петттекая, стои и зад това напускане на негова партньорка. Актьорът не се разбираше и с Нургюл Йешилчай, което я принуди да си тръгне от поредицата, според клюките в тамошната жълта преса.

tvoiat-moi-jivot-7

Сега обаче и втората му екранна партньорка се оттегля. Продуцентите на „Твоят мой живот“ се принудиха да коментират това странно съвпадение. Според тяхната позиция, няма нищо странно, че актьор е решил да напусне след един сезон снимки. Това дори било обичайна практика.

Не е тайна, че работата по заснемането на турските сериали е изключително тежка. Не една и две големи звезди са напускали хитови поредици, само заради изтощителната работа по снимките.

Самият Еркан Петтекая също загатна, че има вероятност да напусне „Твоят мой живот“. В скорошно свое интервю актьорът коментира, че се чувства вече доста изморен от работата по сериала.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *