Хюрем стана най- скъпоплатената актриса в Турция! Завръща се на екран заедно с Мурат Йълдъръм!

meriem-uzerli-1

Мерием Узерли (Хюрем от „Великолепният век“) стана най- високо платената актриса в Турция. Голямата звезда се завръща в телевизията със сериала „Кралицата на нощта“, в който ще си партнира с Мурат Йълдъръм.

Мерием отсъства близо две години от ти ви индустрията в Турция, след като напусна преждевременно „Великолепният век“. Причината за шокиращото й излизане от сериала беше нервен срив.

В новия сериал с Мурат Йълдъръм
В новия сериал с Мурат Йълдъръм

След като се възстанови от здравословния си проблем, харизматичната актриса забременя и роди дъщеря си Лара. Мерием предпочете да се отдаде изцяло на грижите за малката си дъщеря, а не да се завръща към изтощителната работа в телевизията.

Узерли признава, че се чувствала много добре далече от светлините на прожекторите. Но решила, че вече е време да се завърне към работата си. Въпреки че репутацията й беше съсипана след бягството от „Великолепният век“, Мерием се завръща като най- скъпо платената звезда в турски сериал към момента. Актрисата ще получава хонорар от 66 000 долара на епизод в „Кралицата на нощта“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *