Хитовият турски сериал „Твоят мой живот“ сменя „Завръщане“

tvoiat-moi-jivot

Еркан Петтекая (капитан Али от „Времето лети“) е сред звездите в сериала „Твоят мой живот“, който тръгва от 9 ноември в праймтайма на Бтв. Това е една от най- продаваните в чужбина турски сапунки – изтъргувана е в над 50 държави. Премиерата в южната ни съседка бе през 2014 и в момента се излъчват епизодите от втория сезон.

Сюжетът е следният:

Скромната Гюлсерен и съпругата на Джихан – героят на Петтекая, раждат в една и съща болница. Заради сходните фамилни имена на двете жени разсеяна сестра разменя бебетата им.

След 15 години истината за разменените деца е разкрита, а между Гюлсерен и Джихан възниква съдбовна връзка. Двете семейства са коренно различни като начин на живот и статус в обществото. Въпреки това, Джихан и Гюлсерен стават близки. Между тях се зараждат силни чувства.

tvoiat-moi-jivot-1

Каква ще е съдбата на разменените момичета? Възможна ли е любовта между Джихан и Гюлсерен? Сериалът ще ни отговаря на тези въпроси постепенно, а финалът му е още далече. В момента в Турция тече втори сезон, а предстоят снимките на още епизоди.

Еркан Петтекая, изпълнител на главната мъжка роля, има много голям опит в сапунените саги. Освен като капитан Али, българите го познават като Галип от „Любов назаем“, а също и от „Дила“ и „Тиха буря“.

Той е роден на 11 декември 1971 г. в Диарбекир. Още като дете семейството му се мести в Истанбул, където отраства.

През 1993 Еркан завършва Анадолския университет и веднага след това постъпва на работа в Народния театър. На сцена се подвизава близо 12 години, след което се фокусира изцяло върху снимките за малък и голям екран.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Хитовият турски сериал „Твоят мой живот“ сменя „Завръщане“"

 1. keii   05.11.2015 at 14:38

  Хубава статия, но липсва информация за актрисата в главната женска роля, която също е добре позната на българските зрители от сериалите – „Любов и Наказание“, „Вярна на себе си“, „Имението с лозите“, „Ангелския остров“. Освен това е учила в същото училище, в което и Еркан. Това име на статията не подхожда на информацията, която предоставяте.

  Отговор
 2. coconut oil and   25.11.2019 at 23:26

  Hey! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your
  content. Please let me know. Thank you

  Отговор
 3. quest bars cheap   30.11.2019 at 12:00

  I am regular reader, how are you everybody?
  This piece of writing posted at this web site is in fact nice.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *