Гущеров устрои клопка на Мария! Ето как ще й вземе хонорара от „Вип Брадър:

Мария сватбаСериозна глоба и суперскандал грозят певицата Мария.

След като влезе в къщата на „ВИП Брадър”, тя бе жестоко притисната от бившия си съпруг Християн Гущеров. Той й поставил условие, че ако дори един път спомене името му и издаде и най-малката тайна от семейния им живот, ще й вземе целия хонорар.

Пратил й адвокатите си, които я принудили да подпише предварително изготвена нотариална забрана да говори за него, за дома му, за начина му на живот и за всичко, което ги е свързвало. Ако тя произнесе и дума, глобата е 100 хиляди лева.

И не само това. Гущеров си запазва правото, ако тя си отвори устата, той също да изнесе кирливите й ризи на показ и цяла България да научи доста нелицеприятни пикантерии за нея.

Мария получила „честитката“ в хотела, където изолират играчите преди да влязат в Къщата.

Тя дебнела вече своето малко отмъщение, но милионерът я пернал през пръстите и сега тя стои като ударена с мокър парцал.

Нико Тупарев и компания пък очакват от нея да разкаже защо са се скарали с Гущеров и защо са се разделили. Над този въпрос висят много спекулации, въртят се много предположения, но и двамата мълчат.

Фактът, че не може да коментира бившия си втори съпруг, страшно изнервял певицата. Тя непрекъснато пуши цигара след цигара, грабва чашата с водка още от сутринта и си личи, че е напрегната. Прави се на миличка, но скача като тигрица срещу всеки, който я настъпи по мазола. В момента е набелязала за свой враг Александра Богданска, тъй като моделката я номинира за изгонване.

Мария цигариЗа да е в играта и да не я изгонят наистина, Мария даде воля на нервите си и напсува грозно Алекс.

По този начин разкри нелицеприятни черти от характера си, които крие зад мъркащата и уж невинна физиономия.

Явно и в семейния живот е била трудна за понасяне, или Гущеров има кусури, които панически се страхува да не излязат на показ.

Засега двамата мълчат, но Марчето скоро ще стане скучна с мълчанието си, тъй като зрителите чакат с нетърпение да си развърже езика срещу Гущеров. Може би след няколко седмици ще изхвърчи от предаването с етикета безлична и скучна, смятат зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *