Греда за Алекс Богданска! Тото крие гадже- красавица! СНИМКИ:

aleks-bogdanska-toto

Още първата вечер се разхвърчаха искри между рапъра Тото и моделката Алекс Богданска. Химията им не остана тайна за никого в къщата на „Вип Брадър“, а Ваня Щерева дори заяви убедено, че двамата ще се влюбят.

Проблемът е обаче, че и Тото, и Алекс навън си имат половинки. Рапърът от „Скандау“ от години е обвързан с красива перничанка, която се казва Яна. Двамата дори живеят под един покрив от доста време.

Но на директния въпрос на моделката дали си има приятелка, той измрънка нещо, което не се чу, и си млъкна. А Алекс още по- пламенно започна да кръстосва пръсти с неговите, под прикритието на една от игрите в първата вечер.

Моделката обаче също има публична връзка – с красив и много богат италианец на име Макс. Именно заради него, тя окичи Даниел Петканов с огромни еленови рога. Алекс ходи при него, винаги когато й е възможно. А Макс също е идвал в България, за да се запознае с родителите й. Тя прекара почти цялото лято при него в Монако, където той живее и работи. Дали обаче не се е случило нещо между двамата през последните два месеца?

Щом прекрачи прага на къщата на „Вип Брадър“ обаче, трудно може да прикрие, че веднага си падна по синеокия рапър. Ваня Щерева и Антон Стефанов пък побързаха да ги сватосат и са категорични, че изглеждат като идеалната двойка. А и очевидно им е много приятно да са заедно, тъй като постоянно се смеят.

Интересно обаче как би реагирал Дани Петканов, ако бившата му се влюби в някой от съквартирантите им. Лудият репортер заяви, че я мрази и не спира да се заяжда с нея. Но сякаш цялото му поведение към нея е параван, за който крие, че все още има чувства към нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *