Гореща фолк певица ще мъсти на бившия си от къщата на „Вип Брадър“! Ето коя е тя:

miglena-kakanasheva-16

Продуцентите на Вип Брадър успяха да склонят една от най- обсъжданите фолк певици през последната година да влезе в къщата. Разбира се, тя се съгласила, след като й размахали доста тлъста пачка.

Фолк дивата Мария беше сред основните цели на риалити шоуто. Преди няколко месеца стана ясно, че тя се развежда с милионерския наследник Християн Гущеров, само две години след като се ожениха на пищна церемония. Шокиращата новина съобщи самият той, при това, не спести хапливи коментари по адрес на певицата. Младият милионер я обвини, че тя предпочела да се разголва пред хората, вместо да си стои вкъщи при него.

Мария не му остана длъжна и се оплака, че той я задушавал. Постоянно й налагал забрани. А когато тя решила да поднови кариерата си, нещата помежду им съвсем се развалили.

mariia-9

Двамата ту се събирали, ту се разделяли. Като в паузите на брачния живот всеки успял да вкара нещо ново в леглото. Гущеров преспал със Светлана Василева, която пък тогава беше най- добрата приятелка на Мария. А фолкаджийката се насладила на страстен уикенд в Гърция с Жоро Бирмата.

В крайна сметка, Мария и Гущеров не успяха да поправят брака си и в момента се развеждат.
Междувременно, певицата се похвали, че има нова любов. А бившият й не остана по- назад и се изфука, че е забил най- добрата й приятелка Светлана Василева.

Мария първоначално се дърпаше от участие в риалити шоуто, но явно е било номер, за да си вдигне още цената. Продуцентите клекнали да й платят 250 бона, но ако гарантира, че извади кирливите ризи на Гущеров- младши пред цяла България. А фолк певицата толкова му е набрала след предателството със Светлана, че със сигурност ще го направи с удоволствие. При това, ще получи и камара пари, за да го направи.

Темата на риалити шоуто е „любовта“, а Мария определено има какво да каже по въпроса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *