Големият победител в „Биг Брадър мост уонтед“ е…

Двама от най- обичаните победители във „Вип Брадър“ влязоха в титаничен сблъсък за първото място в „Биг Брадър мост уонтед“ – Константин и Джино Бианкалана. От самото начало на шоуто беше ясно, че един от тях ще грабне първото място.

В крайна сметка, шампионската надпревара беше спечелена от Джино.

Той спечели Вип Брадър преди две години и до ден днешен е все така обичан от тв зрителите, които не са го забравили. Нямаше съмнение, че и този път ще е сред финалистите. Бившият на Джена влезе в шоуто след адската катастрофа преди година, при която едва не загуби живота си.

Повечето от съквартирантите също предусещаха, че той е сред най- големите им конкурентите за първото място. Затова, доста от тях се опитаха да му скочат и да го извадят от удобното русло на „кавалера“ и образа на „доброто момче“. Но набезите на съквартирантите срещу Джино сякаш дори още повече бетонираха участието му на финала. Динко се опита да го забърка в грозна интрига, но от дефект, стана още по- голям ефект.

 

Фолк певецът спечели първият сезон на „Вип Брадър“ преди 11 години и оттогава е неизменен любимец на публиката. Тогава беше в къщата с бившата си приятелка Райна, а участието им в шоуто тотално съсипа връзката им, както си призна самият той.

Този път обаче образът му беше коренно различен – на примерен съпруг и баща. Коцето доста е улегнал, откакто е семеен, но продължава да си е бохема. Обича чашката, сладките приказки и все така приковава женското внимание върху себе си, въпреки че е женен. В този сезон на „Биг Брадър мост уонтед“ Зорница Линдарева стръвно му скочи, но Коцето успя деликатно да я разкара, без да й накърни достойнството. В същото време, опази и достойнството на жена си Надя.

Коцето играеше удобната роля на балансьор в къщата. С типичния си лежерен маниер избягваше скандалите и разправиите. Въпреки това, на няколко пъти не издържа и му се наложи да изскърца със зъби.

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *