Героите в „Твоят мой живот“ – част 2

tvoiat-moi-jivot-4

След като разгледахме кои са основните персонажи в сериала „Твоят мой живот“, който тръгва от следващата седмица по БТВ, нека обърнем внимание и на второстепенните:

Кериман. Сестрата на избягалия съпруг на Гюлсерен, при която живее заедно с дъщеря си Хазал. Най- важното за нея са парите и материалните блага. Държи се лошо с Гюлсерен и я експлоатира както финансово, така и за вършенето на къщната работа. Кериман е получава през всичките години пари от брат си Йозган, който работи в Германия, за да помага на Гюлсерен и Хазал. Тя обаче ги събира за себе си и не им дава стотинка. Когато научава, че Хазал не е истинската дъщеря на брат й, започва да я третира като натрапница. Става обаче особено мила с Джансу, като се надява да я използва, заради парите на другото й семейство.

Кериман
Кериман

Йозган. Изоставя съпругата си Гюлсерен и дъщеря им Хазал, когато е още много малка. Заминава да работи в Германия, но спира всякакви контакти със семейството си. Йозган попада в затвора. Моли сестра му Кериман да наеме адвокат, за да излезе. Сестрата се примирява, че трябва да изхарчи парите, които той изпращал през годините. Адвокатът обаче я мами и изчезва със спестяванията.

Рахми. Той е бащата на бизнесмена Джихан. Притежава ресторант в Русия, който обаче фалира и Рахми задлъжнява към опасни мафиоти. Това го принуждава да се прибере в Турция и да се скрие при сина си Джихан. Баща и син не са в добри отношения. Рахми никога не се е интересувал особено много от Джихан. Винаги е слагал на първо място своя интерес. Когато се завръща в Турция, семейството на Джихан научава, че Джансу не е биологичната им дъщеря. Рахми не харесва истинската им дъщеря Хазал.

Рахми
Рахми

Озан. Син на Джихан и Дилара. Често се замесва в проблеми, поради наивността си. Иска да демонстрира, че вече е станал мъж, но допуска грешки. Джихан се държи много строго с него, за да му помогне да порасне. Озан е шокиран, че Джансу не му е истинска сестра и приема новината най- болезнено от всички. Двамата са много близки. Не може да свикне, че Хазал е истинската му сестра.

Озан
Озан

Алпер. С Джихан са приятели от деца. След години стават съдружници в бизнеса. Алпер обаче изпитва завист и злоба към Джихан заради успехите му. Често действа подмолно зад гърба му, за да му навреди.

Алпер
Алпер

Солмаз. Съпругата на Алпер. С Дилара са първи приятелки. Солмаз, също като мъжа си, питае злоба и завист към семейството на Дилара и Джихан. С Алпер са силно зависими от тях, защото им дължат много пари. Солмаз често клюкарства зад гърба на Дилара и разкрива тайните й, за да я излага.

Солмаз
Солмаз

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *