Феновете в шок! Поли аут от „София ден и нощ“! Ето защо:

sofia-den-3

Феновете на „София ден и нощ“ са потресени от поредната загуба на любим герой. Певицата Поли излезе от сериала, след като замина за Италия с годеника си Станимир.

Една от любимите героини в „София ден и нощ“ толкова набързо беше изгонена, че дори не успя да се сбогува с всичките си приятели. Поли беше изпратена само от Софи и Дани, които успяха да стигнат до летището в последния момент.

Александрина Янкова, която изпълняваше ролята на певицата, беше сред любимките на зрителите. Красивата манекенка е успяла да направи впечатление с актьорските си заложби и е получила покана да участва в театрален спектакъл. Това всъщност е причината Александрина да напусне сериала.

sofiia-4

Все пак, феновете таят надежда, че след като ангажимента й отмине, продуцентите ще я върнат в сериала, както стана и с Митко.

Голямата мечта на Поли беше да пробие в музикалния бизнес. След много ходене по мъките, певицата успя да впечатли Дани Милев и той реши да инвестира в кариерата й. Тъкмо когато мечтата й започна да се сбъдва, гаджето на Поли, Станимир, започна да ревнува от кариерата й. Той категорично отказа да я пусне да замине в Лондон, където певицата трябваше да запише албума си.

Станимир предложи брак на Поли. Певицата реши да се посвети на семейството им и се отказа в последния момент от музикалната си кариера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *