Евгени Минчев скочи на продуцентите на „Вип Брадър“! Ето защо им е бесен:

Лют скандал между Евгени Минчев и продуцентите на „Вип Брадър“ се разрази седмица преди финала на шоуто. Светският пиар написа гневен коментар в социалните мрежи, в който обяви, че повече няма да бъде коментатор в живото студио на риалити формата.

Минчев обвинява редакторския екип и водещия Ники Кънчев в груби манипулации. Той заплашва продукцията, че ще изнесе компрометираща информация за начина, по който изкривяват представянето на определени събития в къщата. Лордът описва работата си като коментатор за тях като „унизителна“ и е категоричен, че повече кракът му няма да стъпи в студиото на Ники Кънчев.

Дали наистина ще направи сензационни разкрития за манипулациите в шоуто, не е сигурно. Но е повече от ясно, че продуцентите на „Вип Брадър“ сериозно са го закъсали с финансите. Първо, ролята на коментаторите беше ограничена само до изявата им в понеделник, а не както беше преди и в сряда. Въпреки че се изявяват само един път седмично, те рядко са в пълен състав.

После от екран мистериозно изчезна водещата на дневните епизоди Алекс Сърчаджиева. Повече от месец актрисата не се е появявала. Имаше доста теории по въпроса с отсъствието й, но изглежда, че причината е чисто финансова. Продуцентите са решили да си спестят хонорара й.

Що се отнася до грубите манипулации, за да се обслужват определени тези, тази година „Вип Брадър“ постави рекорд. Най- показателният случай беше скандала между Тото и шеф Петров, заради който рапърът беше линчуван в продължение на живото студио в сряда. За първи път от няколко седмици имаше коментатори при Ники Кънчев в този ден. Те не говориха за нищо друго, освен колко агресивен и какъв лош пример дава Тото на аудиторията.

И всички, като никой друг път, бяха на абсолютно едно и също мнение, което вече е много подозрително. Освен че оплюха рапъра, нито един от тях не обели и дума за шеф Петров, който удари носа на Даниел Златков, но не беше изхвърлен от къщата. И всички единодушно се скъсаха да хвалят слабохарактерния Даниел Петканов.

Едностранчивото представяне на скандала, без нито един от коментаторите да внесе някакъв по- различен нюанс, говори само за едно – че това им е наредено да говорят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *