Ето коя звезда ще гушне най- тлъстия хонорар от Вип Брадър! + кой още влиза в къщата:

Вече са известни повечето участници в тазгодишния сезон на Вип Брадър.

Най- голям хонорар ще гушне естрадната прима Маргарита Хранова. Тя се съгласила да се включи в риалити шоуто срещу колосалната сума от 120 000 лева! Певицата не за първи път е канена във Вип Брадър, но изкачвала, докато й направят наистина неустоимо предложение.

Маргарита Хранова е голямата звезда на сезона
Маргарита Хранова е голямата звезда на сезона

Но на няколко звезди вече тлъстите хонорари им излязоха през носовете, тъй като продуцентите буквално ги размятаха, както си искат. Това се случи и с Кичка Бодурова, и с Миглена Ангелова, като и двете бяха подложени на системен тормоз от съквартирантите си, не без подстрекателството на продуцентите.

Друга звезда, най- накрая също е приела да влезе в шоуто, е поп- фолк примадоната Сашка Васева. Тя ще прибере 30 бона за участието си, но със сигурност ще е сред най- атрактивните съквартиранти.

Скандалната Джулиана Гани ще лее силикон от тв екрана
Скандалната Джулиана Гани ще лее силикон от тв екрана

Тази година ще има и цяла сюрия участнички, които са се навили да влязат в къщата за без пари. Става въпрос за знайни и незнайни плеймейтки, златотърсачки и всякакви подобни дами със съмнителна репутация. Очаква се сред тях да са Джулиана Гани, Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и още няколко подобни на тях. Със сигурност шоуто ще прелива от силикон, простотия и кифленския лафове.

Говореше се, че в къщата ще влязат и някои от новите златни момичета по художествена гимнастика, но дали някоя се е навила, засега не е известно.
Мъжката селекция засега тъне в мистерия, но всички се надяват да е по- интересна от тази в последния сезон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *