Ето коя плеймейтка се пъхна в леглото на Марио от „София ден и нощ“ – СНИМКА:

sofia-den-mario-1

Адриан Зурков, по- известен като Марио от „София ден е нощ“, шашна всички с новото си завоевание. Плейбоят се похвали, че е забил една от най- популярните двойнички на Николета Лозанова- Таня Дешева.

Също като героят си Марио, фитнес инструкторът и актьор Адриан Зурков също си падал женкар и не прощавал на красивите жени. Те му налитали като мухи на мед, а той изобщо не си правил труда да ги гони.

Плеймейтката Таня Дешева нашумя с желанието си да прилича на идолката си Николета Лозанова, заради което се подложи на няколко пластични операции. До колко е успешна трансформацията е доста спорно, но под определен ъгъл и светлина, може и да мине.

Марио с двойничката на Николета

По- интересното е семейният статус на Таня. Преди четири години тя вдигна сватба за чудо и приказ със Петър Михайлов, собственик на траурна агенция. До скоро тя се подвизаваше с неговата фамилия, но от известно време си е върнала моминското име. А това означава, че вероятно се е разделила с мъжа си, макар че не се е чуло нищо за развод.

Адриан Зурков пък явно е решил да разнообрази жените в живота си, след като мина половината колежки от „София ден и нощ“. Извън сериала, той имаше кратка авантюра миналото лято с Калина Иванова (Симона). Преди нея пък бил луд по екранната Рая. Но тя му разбила сърцето, като го зарязала на бързо, заради друг колега от сериала.

Във фитнес залата положението било още по- горещо. Плейбоят менкал непрестанно клиентките си, тъй като нямал време за нещо по- задълбочено. А дали с двойничката на Николета Лозанова ще излезе нещо по- сериозно, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *