Ето коя колежка от „София ден и нощ“ разби сърцето на мачото Марио

 

sofiia-den-mario

Най- големият плейбой в „София ден и нощ“, Марио, е останал с разбито сърце извън сериала. Негова колежка от хитова поредицата не отвърнала на чувствата му, а го искала само за креватни удоволствия.

В „София ден и нощ“ Рая и Марио се врагове, но извън екрана отношенията между актьорите били точно в другата противоположност.

Танцьорката Михаела Павлова и фитнес инструкторът Адриан Зурков имали кратка, но много страстна връзка.

Двамата започнали станали интимни още в самото начало на сериала. Говори се, че мачото Зурков бил хлътнал до уши по красивата си колежка. А и тя го харесвала, тъй като двамата постоянно излизали заедно.

Не след дълго екранните Марио и Рая започнали интимна връзка, но танцьорката настоявала да крият отношенията си.

sofiia-den-nosht

 

Фитнес инструкторът Адриан Зурков обаче искал да преминат на следващ етап, като връзката им стане по- сериозна. Михаела обаче му заявила, че не иска по- сериозни отношения с него. Така Зурков осъзнал, че за танцьорката той е само секс играчка.

Отношението й много го наранило. Фитнес маниакът все пак продължил да е интимен още известно време с танцьорката, но накрая се отказал.

Към момента двамата са добри приятели, но определено не искат нищо повече от това. Междувременно, екранната Рая изглежда има вече връзка с друг свой колега – Дани.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *