Ето коя двойка от „София ден и нощ“ се залюби и извън екрана!

sofia-den-i-nosht-1

Нова любовна двойка се заформи зад кулисите на „София ден и нощ“! Двамата от любимците на феновете са пренесли връзката си и в реалния живот!

Бояна Генова, която нашумя като малкото коте на Валери Божинов, е забила екранния си партньор Кристиян Кирилов. Горещата двойка все по- често е забелязвана да си разменя нежни ласки по заведенията.

Те се опитвали да крият връзката си от колегите си в „София ден и нощ“, но доста от тях вече се досещали какво се случва помежду им.

Така, Кристиян Кирилов може да се похвали с поредното си завоевание на интимния фронт. Преди колежката си Бояна, кой имаше интимна афера и с бившата си екранна изгора Анна- Мария.

sofia-den-mitaka

Безспорно обаче най- големият му удар беше милионерската наследница Веселина Бориславова. Двамата изживяха бурна любов, но доста кратка.

Мачото беше спряган и за гадже на фолк дивата Анелия. Но отношенията им се оказаха просто приятелски.

Бояна Генова също е сред най- оборотните мадами в последно време. Тя се прочу като Малкото коте, което се пъхна в чаршафите на Валери Божинов, докато беше още женен за Николета Лозанова. А след това, хубавицата завъртя главата на не един и двама плейбои.

Дали връзката й с Кристиян Кирилов ще просъществува за повече време, още е рано да се каже. Феновете много им се радват. Други обаче подозират, че може би аферата е с цел рекламен трик, който да ги направи още по- популярни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *