Ето кои звезди влиза в къщата за „Биг Брадър ол старс“:

Остава точно една седмица до финала на „Вип Брадър“, а вече е ясна селекцията за „Ол старс“ формата, който започва веднага.

А тази година звездите, които вече имат опит в риалити форматите, са повече от интересни.
В къщата със сигурност влиза ямболският Батман Динко Вълев, който се прочу като Ловеца на мигранти. Бизнесменът отказа миналата година да влезе във „Вип Брадър“ и предпочете „Фермата“, където прекара няколко дни като гост- звезда. Тогава той обвини продуцентите на шоуто по Нова тв., че не са коректни.

Явно вече са се разбрали, тъй като Динко се е съгласил да участва. Ловецът на мигранти не може да търпи несправедливостите, което често го забърква в скандали.
Друг сигурен участник в „Ол старс“ е Джино Бианкалана, който победи във „Вип Брадър“ преди две години. Той си дойде от Щатите с надеждата да успее да се набута в шоуто и успя да се уреди.

Джино обаче няма да е единственият носител на титлата „Любима звезда на България“ в този сезон. В къщата влиза фолк певецът Константин, който спечели за първи път „Вип“ изданието. Със сигурност, още отсега е ясно, че той е сред фаворитите за спечелването на формата, тъй като е много обичан от хората, не спира да се забавлява и не е конфликтен.

Поп- фолка ще е представен още и от Дебора. Тя доказа, че може да си съперници с Миглена Каканашева по липсата на мозъчни гънки, като направи също култово участие в „Черешката на тортата“. Дебора нашумя с драматичната история за побоищата, които й нанасял бившия.

Говори се, че в къщата ще влезе също и Фънки, който се класира на второ място в своя сезон на „Вип Брадър“. А ако влезе, това означава, че ще имаме нов шеф Петров в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *