Ето кои 5 звезди влизат със сигурност в къщата на „Вип Брадър“:

На специална пресконференция тримата водещи на тазгодишния „Вип Брадър“ – Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева и Миглена Ангелова, разкриха предварително петима от участниците.

За някои от тях вече всички знаеха, а именно – Сашка Васева, Даниел Петканов и Енджи Касабие.

Голямата изненада е, че дизайнерката Миглена Каканашева също влиза в къщата! Месеци наред тя водеше усилени пазарлъци с продуцентите, най- вече относно парите. Мегз искаше да получи 150 бона и желанието й явно е удоволетворено. Говореше се, че тя поставила условие в къщата да не влиза бившата приятелка на Демир Доган – Гери Малкоданска, която също беше сред спряганите имена. Но от „Вип Брадър“ отказаха да разкрият дали това е така.

От Нова тв заявиха, че няма да я съдят заради предварително разгласената от нея информация, че влиза в къщата. Мегз споделила по грешка снимка от неофициален профил на шоуто, която я посочваше като сигурен съквартирант.

miglena-kakanasheva-5

Сред сигурните участници в шоуто е и някой си Тото от групата „Скандау“, който е тотално неизвестен, но вероятно е от категорията „добри приятели на продуцента, които се нуждаят от реклама и ще влязат за без пари“.

Говори се, че от влизане в къщата в последния момент са се отказали Мариана Попова и Веселин Плачков. А причината била, че в последния момент продуцентите започнали нови пазарлъци за парите, за да ги намалят. Мариана и Плачков обаче отказали да правят сеир за 80 бона, вместо за предварително уговорените 150 000.

След като от „Вип Брадър“ олекнаха с половин милион, за да вкарат Николета Лозанова и Ники Михайлов, другите участници били неприятно изненадани с предоговоряне на парите в последния момент. От шоуто искали да намалят двойно парите на всички, но Мариана Попова и Плачков успели да се откажат от участието си.

Тази година шоуто раздаде рекордната сума от над 2 млн. лева за хонорари. Най- вече заради парите за Николета Лозанова, тъй като половината от сумата й ще отидат да си плати неустойката към БТВ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *