Ето как се забавляват заедно актьорите от „София ден и нощ“ – Уникални Снимки:

sofia-den-nosht

Актьорите от риалити сериала на Нова телевизия са станали първи приятели покрай общата си работа. Новите тв любимци излизат редовно, за да се забавляват заедно.

Въпреки че не са професионални актьори, участниците в „София ден и нощ“ със сигурност са ви познати и от други риалити проекти.

Заедно и на Нова година
Заедно и на Нова година

Михаела Павлова, която влиза в ролята на Рая, наистина е танцьорка. Участвала е в танцувалното шоу „Денсинг старс“, където беше треньор. А също и в „Денсинг старс“ – Виетнам.

Сабина, изиграна от Радостина Владимирова, има кратко участие зад гърба си в „Милионер търси жена“.

sofia-den-nosh-1

Моделката Александрина Янкова, която играе Поли в „София ден и нощ, се е снимала в няколко видеоклипа на Борис Дали. А заедно с колегата си Адриан Зурков, Марио в сериала, участваха в клипа на Графа към песента „Моменти.

sofia-den-mario-3

Голяма част от участниците в „София ден и нощ“ със сигурност сте виждали и в „Съдби на кръстопът“, чийто продуцент също е Краси Ванков.

В екипа на риалити сериала се зароди и първата истинска любовна връзките. Актьорите, които играят Рая и Дани, станаха гаджета и в реалния живот. Михаела и Димитър са двойка от няколко месеца.

Рая и Дани са гаджета
Рая и Дани са гаджета

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *