Еркан Петтекая („Твоят мой живот“): Алкохолът съсипа здравето ми!

erkan-pettekaia

През декември Еркан Петтекая („Дила“, „Времето лети“, „Твоят мой живот“) ще навърши 44 години и би следвало да е в цветущо здраве.

Актьорът обаче има доста здравословни проблеми, заради които често му се налага да обикаля по болници и да лекува. Самият Еркан обяснява разклатеното си здраве със своите пороци от миналото. Актьорът признава, че алкохолът е нанесъл тежки вреди на организма му. На екранния Джихан и досега му е трудно да се справи с последствията.

„Силно казано е, че съм развалина, но имам своите болежки. Налагало се е да лягам дори за операции. Когато не се чувствам добре, пия хапчета тайно от близките си, за да не ги тревожа“, споделял е преди време известният актьор.

Семейството на актьора
Семейството на актьора

Днес Еркан Петтекая е съпруг за пример, но в миналото си е имал доста проблеми с жените. Дори често им е посягал, разкрива самият актьор преди време в турско тв шоу.

По време на снимките на „Дила“ бил закъсал много с алкохола. Съпругата му обаче го спасила от опасният порок. Джихан от „Твоят мой живот“ дава мило и драго за семейството си. Често казва, че без съпругата си никога нямало да бъде толкова успешен. Не крие обаче, че двамата са имали и много трудни моменти. Преди десет години дори искали да се разведат.

Причина за крайното решение била болезнената ревност на съпругата му. „Беше страшно – щом погледнех към някоя друга дама, отнесях скандал. Тогава бях на 33 и се замислих дали да не се отърва веднъж завинаги от брачните окови. Съпругата му обаче успява да преодолее проблема си с ревността и успяват да запазят семейството си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *