Елена Петрова фалира! Актрисата загуби 2 апартамента!

Пълен финансов крах за Елена Петрова след развода й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Актрисата се принуди да се раздели с два апартамента, тъй като не можеше повече да обслужва ипотеките им.

Преди две години звездата едва спаси апетитните си имоти до „Южния парк“, след като сключи споразумение с частния съдебен изпълнител. Но липсата на ангажименти със солидни хонорари, както и високият й стандарт на живот, който се опитваше да поддържа и след развода, доведоха до фалит Елена Петрова. В крайна сметка, звездата тихомълком се е разделила с апартаментите си.

Двете жилища, които се намираха срещу „Южния парк“, бяха сватбен подарък за актрисата от бившия й гръцкия съпруг. Двойката се раздели преди пет години, а причината беше изневяра от страна на Петрова. Тя се влюби лудо в режисьора Мартин Макариев и взе съдбоносното решение да се разведе с милионера Фотилас. Уви, няколко години по- късно, актрисата се оказа с празни ръце.

Петрова се разведе заради Мартин Макариев, но сега съжалява

Макариев я заряза заради доста по- младата й колежка Луиза Григорова, като двамата даже готвят сватба. Петрова загуби и финансовата си стабилност, като пропиля с лека ръка апартаментите, подарени й от богатия грък. Навярно имотите са били предназначени за всяко от двете им деца, когато пораснат. Но сега близнаците Изабела и Александър остават с празни ръце.

Актрисата все пак успя да се спаси от пълния фалит, като се цани за сериала по Нова тв „Ние, нашите и вашите“. Петрова се е навила да участва срещу 5000 лева хонорар. Така поне разполага със средства, за да изхранва себе си и децата, както и да поддържа що- годе някакъв стандарт. Остава само комедийната поредица да се окаже с достатъчно дълъг живот, за да не остане Петрова отново без работа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *