Екранните Тапася и Виир от „Моята карма“ се разведоха! Ето какво ги раздели:

tapasia-vir

Свърши любовната идилия между звездите от „Моята карта“ Рашами Десаи (Тапася) и Нандиш Сандху (Виир). Двойката обяви, че се развежда.

В месеците преди да стане ясно, че екранните Виир и Тапася са прекратили брака си, се носеха слухове, че Нандиш Сандху има връзка с друга жена.

Рашами Десаи коментира клюките, като заяви, че вече не я интересува с коя е, тъй като вече са разведени. Тапася от „Моята карма“ заяви, че се е надявала двамата да изгладят отношенията си, но скандалите следвали един след друг. Накрая звездата решила, че няма друг изход, освен развод.

tapasia-vir-1

Актрисата призна, че много обича Нандиш, но при тях липсвала всякаква комуникация. Двамата постоянно се занимавали със служебните си ангажименти и дори рядко се виждали.

Междувременно, индийските медии съобщиха, че Нандиш е биел Рашами. Актьорът излезе с публично изявление, че никога не й е посягал, нито би го направил.

Рашами Десаи пък коментира, че Нандиш спрял да я уважава и да й обръща внимание, след като пометнала. Това дълбоко я наранявало, но той продължавал да го прави.

Щастливи кадри от сватбата на Рашами и Нандиш. ВИЖ ВИДЕОТО:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *