Джулиана Гани през сълзи: Защо не съм най- красивата в къщата?

djuliana-gani-21

Джулиана Гани тежко преживя провала си на конкурса за красота в къщата „Мис Вип Брадър“. Миската не успя да се класира в челната тройка и избухна в сълзи заради унижението си.

Третото място беше връчено на моделката Алекс Богданска, второто на фолк певицата Мария, а с короната се окичи ливанската диетоложка Енджи Касабие.

Още преди трите победителки за слязат от почетната стълбичка, Джулиана Гани се разплака.

В изповедалнята на „Биг Брадър“ силиконката се оплака, че не била свикнала на губи, когато се явява в конкурси за красота.  Затова, сега се почувствала смазана и унизена, че не била класирана в челната тройка – а уж е моделка.

Джулиана рев

След като излезе от изповедалнята, Джулиана продължи да плаче. Тя намери утеха в съюзника си с къщата Антон Стефанов, както и в най- близката си приятелка вътре – Сашка Васева. Фолк ветеранката беше бясна от загубата на Гани, или по- скоро, от победата на Енджи Касабие. Сашка се накара на мъжете, че били избрали чуждото пред българското и се наг*зили на арабите.

Нищо обаче не помагаше на силиконката да се успокои. Докато в двора не цъфна Лудия репортер, който я обяви за истинската победителка в конкурса. Помогна й да се покатери на първото място на почетната стълбичка и започна за хвърля гирлянди в нейна чест. Блондинката на момента забрави за сълзите и тръшкането и се ухили до ушите.

Гани е носителка на титлата  „Мис Силикон“, но спокойно би могла да спечели всякакви състезания, свързани със силиконови придатъци или пластични интервенции. По време на представянето си на импровизирания подиум в къщата, тя не пропусна да разтресе бомбите си, все едно отново е на „Мис Силикон“. Но, уви, това й действие не беше достатъчно впечатляващо за журито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *