Див екшън в къщата заради Мегз! Опит за бягство, истерии, сълзи и… нож!

megz-7

Миглена Каканашева буквално подлуди съквартирантите с претенциите и капризите си. Дизайнерката отказа да облече костюм за седмицата мисия, защото иска всеки ден да показва тоалетите си в ефир. В отговор на егоистичното й решение, Биг Брадър насъска всички срещу нея, като наложи строги рестрикции в къщата.

И всички започнаха да перкулясват!

Сашка Васева се разплака и започна да си говори сама, защото атмосферата в къщата станала прекалено агресивна за вкуса й.

Алфредо Торес се напи и посред нощ тръгна да бяга от къщата, като скочи за кратко навън през капандурата на стаята на Сашка Васева. Преди това обаче, без да иска, обиди жестоко Джулиана Гани, като посегна на… косата й.

alfredo-tores
Алфредо бяга от къщата

По малките часове на нощта, Мегз най- после склони да облече монашеската премяна и да се откаже за няколко дни от тоалетите си. Тя избухна в истеричен плач, защото няма да може да дефилира в къщата с дрехите си.

На сутринта обаче, всички бяха все още афектирани от изцепката на дизайнерката. Цуни реши веднъж завинаги да реши драмата на Каканашева, като грабна нож, за да й нареже дрехите. Ваня Щерева и Дани Златков се хвърлиха да го озаптяват, а Сашка Васева отново изпадна в истерия.

С поредната си егоистична постъпка, Миглена Каканашева се превърна в „черната овца“ в къщата. Тя изпадна в пълна изолация и никой не може вече да я понася. Всички са наясно, че мургавелката им коси нервите, само и само да прави реклама на марката си. Тя явно е готова да мине като валяк през съквартирантите си, за да продаде повече и да си направи пиар. Затова опитът на Мегз да представя меркантилността си като бунт и отстояване на принципи наостри още повече всички срещу нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *