Дилара от „Твоят мой живот“ цъфна в мръснишка фотосесия! СНИМКИ:

Скандална фотосесия на Ебру Йозкан, която се прочу по цял свят като Дилара от „Твоят мой живот“, шашна феновете й, които са свикнали да я свързват с образа на ледена кралица.

Актрисата обаче показа, че може да бъде много провокативна и гореща. Макар че вече гони 40- те, екранната Дилара спокойно може да си съперничи по красота с доста от по- младите си колежки. Фигурата й е перфектна, а харизмата – зашеметяваща.

dilara-1

В „Твоят мой живот“ феновете бяха свикнали да я виждат винаги в строги и много елегантни костюми, но чрез тази фотосесия тя показа, че няма задръжки да се показва и по- разголена.

dilara-2

След края на участието й в „Твоят мой живот“, Ебру Йозкан е в търсене на нови проекти. Но вероятно преди това ще си почине добре и ще обърне повече внимание на семейния си живот. Актрисата се омъжи миналата година на колегата си Ертан Сабан. Двамата странят от светската суматоха и се стараят да запазят личния си живот далече от медиите.

dilara

Преди да се сдобие със световна слава като Дилара в „Твоят мой живот“, Ебру Йозкан има още няколко успешни роли в турски сериали. Малко след като завършва актьорско майсторство в Истанбул, веднага успява да се реализира по професията си. Има участия и в няколко театрални постановки, сред които и „Ромео и Жулиета“, където изпълнява главната женска роля.

dilara-3

Актрисата е родена в Анкара на 18 ноември 1978 г., но детството й минава в градче в Кападокия. Признава, че била доста самотна там, но след като станала студентка в Истанбул, си наваксала откъм живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *